Landkit update 1.10 turns code block into Chinese characters. See fix here

Okay
  Public Ticket #1811369
Wordpress 5.0 broke hybrid composer
Closed

Comments

  •  1
    isaacblakemore started the conversation

    Wordpress 5.0/Gutenberg totally rendered my site into garble. I cannot use/edit with the hybrid composer, nor can I turn gutenberg off. I just bought this theme, and I know 5.0 was just released, so I am assuming a fix is coming if it has not already been addressed. Nevertheless, time is money, and this is effecting my money and business with illegible content on my pages.

  •  383
    Gabriel replied

    Hi, there will be an update soon, but until then, add this to functions.php (I recommend using child theme):

    add_filter('use_block_editor_for_post', '__return_false');

    This will disable Gutenberg editor.

  •  1
    isaacblakemore replied

    When I add the code I can see my content, but I cannot view the Hybrid Composer inside my page editor. So I cannot add/edit, do anything new to the site. When will this problem be resolved? Otherwise I may have to go with another theme and editor. Gutenberg is horrible.

  •  383
    Gabriel replied

    Can you please delete the existing page and either create a new page or import demo content, see if it works.

    With Gutenberg disabled, theme should run fine.

    Let me know.

  •  1
    isaacblakemore replied

    My theme runs fine, but Hybrid Composer does not work - I can't even see the elements to edit inside the pages, just white, blank page. I downgraded to 4.9.8 until  I can figure out what the issue is or until an update with Hybrid Composer comes out. I have a test.mydomain.com site I'm using to test the composer and theme. Hopefully there will be a more permanent solution to the composer and its conflict with Gutenberg. Thanks for your help. The code snippet added to the functions.php does make content display correctly on the live pages, but I cannot edit anything within Hybrid Composer itself. That is the most frustrating problem, inability to edit/create anything new at all.

  •  383
    Gabriel replied

    Can you send a screenshot with what you see on the page editor?

  •  1
    isaacblakemore replied

    Ok, I got it to work with the 5.0.1 update. Not entirely sure what the issue was, but it is working fine now. Thanks for all your help. Great theme and features. Loving it so far.